Managementteam inTECHrity

ing Mike Baak is een van de oprichters van inTECHrity B.V. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze compliance tool. Deze applicatie is volledig in eigen beheer is ontwikkeld.

Mike heeft meer dan tien jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven bij vraagstukken rond informatiebeveiliging en het succesvol begeleiden van certificeringstrajecten voor ISO 27001 en NEN 7510. Zijn gehele carrière heeft Mike uiteenlopende functies in de ICT-sector vervuld.

Rudi Dupper RA heeft zich in 2017 aangesloten bij inTECHrity. Hij is gespecialiseerd in risicoanalyses en het opzetten van control frameworks.

Rudi is zijn carrière begonnen in de auditpraktijk bij PriceWaterhouse. Na afronding van zijn opleiding tot registeraccountant heeft hij bij diverse ICT-ondernemingen gewerkt. In 2004 is Rudi zijn eigen accountantskantoor begonnen. Dit was een van de eerste MKB-kantoren in Nederland die ISAE 3402 werkzaamheden verrichtte. In 2017 heeft hij dit succesvolle kantoor verkocht.

Paul den Uijl is een van de oprichters van inTECHrity B.V. Zijn expertise ligt op het gebied van informatiebeveiliging, systeemontwikkeling, projectmanagement, enterprise architectuur en outsourcing.

Paul heeft meer dan twintig jaar ervaring in de ICT-sector en werkte bij uiteenlopende organisaties. Binnen de ICT heeft Paul een grote passie voor informatiebeveiliging. Met zijn brede ervaring en hands-on mentaliteit geeft hij praktische en bruikbare adviezen over de aansluiting van IT op de organisatiedoelstellingen.