Het managementteam van inTECHrity 

Het managementteam van inTECHrity bestaat uit deze drie mensen.

ing Mike Baak. Heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven bij informatiebeveiliging vraagstukken en succesvol begeleiden van certificeringstrajecten voor ISO27001, NEN 7510. Mike (48 jaar) heeft zijn hele carrière gewerkt in de ICT sector in uiteenlopende functies. Hij is 1 van de oprichters van inTECHrity B.V. en lid van het managementteam.

Mike is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze software tooling, welke volledig in eigenbeheer is ontwikkeld.

Rudi Dupper RA RB. Is in 1994 zijn carrière begonnen bij PriceWaterhouse in de audit praktijk. Na afronding van zijn opleiding als registeraccountant is hij werkzaam geweest bij diverse ICT ondernemingen. In 2004 is hij zijn eigen accountantskantoor begonnen en uitgebouwd naar 25 medewerkers, welke per 1 november 2017 ingebracht is bij ALFA Accountants.

Zijn accountantskantoor was een van de eerste MKB kantoren in Nederland die ISAE 3402 werkzaamheden deden. Rudi (1969) is lid van het managementteam en gespecialiseerd in risicoanalyses en het opzetten van een controle framework.

Paul den Uijl  Heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ICT sector en is werkzaam geweest bij uiteenlopende ICT ondernemingen. Hij is een van de oprichters van inTECHrity B.V.

Binnen de ICT heeft Paul een grote passie voor informatiebeveiliging. Met zijn brede ervaring en hands on mentaliteit geeft Paul praktische en bruikbare adviezen over de aansluiting van IT op de organisatiedoelstellingen. Zijn expertise ligt op het gebied van informatiebeveiliging, systeemontwikkeling, projectmanagement, enterprise architectuur en outsourcing.