inTECHrity officieel BSI Partner in Nederland

Per 1 maart 2018 is inTECHrity officieel Associate Consultant Programma (ACP) partner van BSI voor de begeleiding van de implementatie van ISO 27001 en ISO 9001 normen. BSI is marktleider op het gebied van auditing, (ISO) certificatie en normering voor bedrijven. BSI Group is opgericht in 1901 en was het eerste nationale normalisatie-instituut ter wereld. Inmiddels heeft BSI Group wereldwijd 90 kantoren.

Om in aanmerking te komen voor het ACP-partnerschap, heeft BSI inTECHrity getoetst op onze uitgebreide ervaring en deskundigheid op het gebied van gecertificeerde ISO 27001 en ISO 9001 managementsystemen. Er zijn maar vijftien ACP leden in Nederland. Hiermee behoort inTECHrity tot een select gezelschap op het gebied van ISO 27001 en ISO 9001 begeleiding.

Zoals u weet, biedt de implementatie van normen binnen uw organisatie veel voordelen. Zo behaalt u hiermee een concurrentievoordeel. Dankzij de onafhankelijke beoordeling en certificatie komt u geloofwaardig en betrouwbaar over en kunt u nieuwe klanten binnenhalen. Vaak beschikt u echter niet zelf over de mensen, tijd en/of expertise om de implementatie van ISO-normen te realiseren. inTECHrity ondersteunt u graag bij het implementeren van ISO 27001 en ISO 9001.