inTECHrity officieel BSI Partner in Nederland

BSI Group heeft wereldwijd 58 kantoren, opgericht in 1901 en was het eerste nationale normalisatie-instituut ter wereld. BSI is marktleider op het gebied van auditing, certificatie, zoals ISO certificering en normering voor bedrijven. Wij zijn uitgebreid door BSI getoetst op ervaring en deskundigheid. Per 1 maart 2018 is inTECHrity officieel Associate Consultant Programma (ACP) partner van BSI voor de begeleiding van de implementatie van ISO 27001 en ISO 9001 normen. Er zijn maar 15 ACP leden in Nederland, hiermee behoort inTECHrity tot een select gezelschap op het gebied van ISO 27001 en ISO 9001 begeleiding.

Alle ACP-partners hebben hun eigen, door BSI verstrekte, persoonlijk BSI logo. BSI heeft inTECHrity beoordeeld of zij over uitgebreide ervaring op het gebied van gecertificeerde ISO 27001 en ISO 9001 managementsystemen beschikt, alleen dan kwam inTECHrity in aanmerking voor een ACP partnerschap.

U weet dat de implementatie van normen binnen uw organisatie u veel voordelen biedt en dat u hiermee een concurrentievoordeel kunt behalen. U weet ook dat u, dankzij de onafhankelijke beoordeling en certificatie, geloofwaardig overkomt en nieuwe klanten kunt binnenhalen. Er is echter een kans dat u niet beschikt over de bronnen, tijd of expertise om de implementatie van ISO 27001 en ISO 9001 zelfstandig te realiseren. Daarom kan inTECHrity u ondersteunen bij het implementeren van ISO 27001 en ISO 9001.