Bent u belast met het dossier AVG?


En is dit een hoofdpijn dossier voor u? Op 25 mei 2018 heeft er een belangrijke wijziging plaatsgevonden op het gebied van de privacywetgeving. Elke organisatie moet nu voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / General Data Protection Regulation (GDPR). De AVG stelt strenge eisen aan het verwerken van persoonsgegevens. inTECHrity biedt u ondersteuning bij het compliant worden én blijven met de AVG wet- en regelgeving.

Lees meer

Wilt u uw organisatie ISO 27001 / NEN 7510 certificeren?


inTECHrity is gespecialiseerd op het gebied van informatiebeveiliging en ISO 27001 / NEN 7510. inTECHrity kan uw certificeringsproject begeleiden, van opzet tot uiteindelijke certificering. Op basis van jarenlange ervaring in het begeleiden van NEN 7510 en ISO 27001 certificeringsprojecten heeft inTECHrity een ‘best practices aanpak’ ontwikkeld.

Lees meer

Zoekt u een goede Functionaris Gegevensbescherming?

Sinds de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR) van kracht is, heeft u in bepaalde gevallen een functionaris gegevensbescherming nodig binnen uw organisatie. Een functionaris gegevensbescherming (FG) of data protection officer (DPO) is iemand die binnen uw organisatie toezicht houdt op de toepassing en naleving van de AVG. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet zomaar iemand met de benodigde kennis en tijd binnen uw organisatie beschikbaar heeft. inTECHrity helpt u door de functie van FG / DPO binnen uw organisatie te vervullen!

Lees meer