Bent u belast met het AVG vraagstuk?

Vanaf 25 mei 2018 heeft er een belangrijke wijziging plaats gevonden op het gebied van privacywetgeving. Organisaties in Nederland moeten vanaf dit moment voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / General Data Protection Regulation (GDPR). De AVG stelt strenge eisen aan het verwerken van persoonsgegevens. inTECHrity kan u ondersteunen bij het compliant worden aan deze wetgeving.

Op basis van de AVG wetgeving heeft inTECHrity een stappenplan ontwikkelt om het voor uw organisatie inzichtelijk te maken waar uw organisatie staat ten opzichte van nieuwe AVG eisen en wat minimaal nodig is om hieraan te voldoen. Dit stappenplan bestaat uit de volgende elementen:

1. Scope bepalen;
2. AVG nulmeting middels een DPIA Light;
3. Presenteren van de DPIA resultaten met de bijbehorende risico’s.

Wij kunnen u deze DPIA Light aanbieden voor een vast bedrag van EUR 850,-. Voor meer informatie verwijzen wij naar onderstaande flyer.

inTECHrity kan u verder ondersteunen bij de praktisch invulling en uitvoering van dit dossier. Niet alleen inhoudelijk maar ook binnen de juridische kaders. Wij bieden een integrale oplossing voor uw organisatie, van invulling tot uitvoering, automatiseert met onze eigen technologie. En mocht u toch in een juridisch geschil komen dan kunnen we u ook daarbij ondersteunen middels onze juristen en advocaten. Kortom een totaal oplossing voor uw dossier!